Mobiltelefon
+86 186 6311 6089
Ring oss
+86 631 5651216
E-post
gibson@sunfull.com

Om Reed Sensorer

Om Reed Sensorer
Reed-sensorer bruker en magnet eller elektromagnet for å lage et magnetfelt som åpner eller lukker en reed-bryter inne i sensoren. Denne villedende enkle enheten kontrollerer pålitelig kretser i et bredt spekter av industrielle og kommersielle varer.

I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan reed-sensorer fungerer, de forskjellige tilgjengelige typene, forskjellene mellom Hall Effect-sensorer og reed-sensorer, og de viktigste fordelene med reed-sensorer. Vi vil også gi en oversikt over bransjer som bruker reed-sensorer og hvordan MagneLink kan hjelpe deg med å lage tilpassede reed-brytere for ditt neste produksjonsprosjekt.

Hvordan fungerer Reed-sensorer?
En reed-bryter er et par elektriske kontakter som skaper en lukket krets når de berører og en åpen krets når de er adskilt. Reed-brytere danner grunnlaget for en reed-sensor. Reed-sensorer har en bryter og en magnet som driver åpning og lukking av kontaktene. Dette systemet er inneholdt i en hermetisk forseglet beholder.

Det finnes tre typer reed-sensorer: normalt åpne reed-sensorer, normalt lukkede reed-sensorer og låsende reed-sensorer. Alle tre typene kan bruke enten en tradisjonell magnet eller en elektromagnet, og hver er avhengig av litt forskjellige aktiveringsmetoder.

Normalt åpne sivsensorer
Som navnet tilsier, er disse reed-sensorene i åpen (frakoblet) posisjon som standard. Når magneten i sensoren når reed-bryteren, gjør den hver av koblingene til motsatt ladede poler. Den nye attraksjonen mellom de to forbindelsene tvinger dem sammen for å lukke kretsen. Enheter med normalt åpne reed-sensorer bruker mesteparten av tiden sin slått av med mindre magneten er målrettet aktiv.

Normalt lukkede Reed-sensorer
Omvendt oppretter normalt lukkede reed-sensorer lukkede kretser som standardposisjon. Det er ikke før magneten utløser en spesifikk attraksjon at reed-bryteren kobler fra og bryter kretsforbindelsen. Elektrisitet strømmer gjennom en normalt lukket reed-sensor til magneten tvinger de to reed-bryterkontaktene til å dele den samme magnetiske polariteten, noe som tvinger de to komponentene fra hverandre.

Låsende Reed-sensorer
Denne reed-sensortypen inkluderer funksjonaliteten til både normalt lukkede og normalt åpne reed-sensorer. I stedet for å gå tilbake til en drevet eller uten strøm, forblir låsende reed-sensorer i sin siste posisjon til en endring tvinges på den. Hvis elektromagneten tvinger bryteren til en åpen posisjon, vil bryteren forbli åpen til elektromagneten slår seg på og får kretsen til å lukke, og omvendt. Betjenings- og utløsningspunktene til bryteren skaper naturlig hysterese, som låser sivet på plass.


Innleggstid: 24. mai 2024